Direct naar de content

Podcast voor Professionals

Geselecteerd door FD en BNR

Listn is hét podcastplatform voor professionals. Wij zijn je persoonlijke podcastgids, in de complexe context van de werkende wereld. We tippen je specifieke afleveringen van bekende of onbekende podcasts. En onze wekelijkse nieuwsbrief biedt je een overzicht van de podcasts die je vooruithelpen.

Hoe werkt Listn? 

Voor de selectie van onze podcasttips maakt Listn slim gebruik van de aanbevelingen van ons team van deskundige curatoren van FD en BNR, én daarbuiten. Dat zijn vooraanstaande experts op het gebied van economie, financieel nieuws, duurzaamheid, ondernemen, technologie, carrière en politiek. Belangrijke bronnen voor Listn zijn podcasts van NPO, Elsevier, NRC, FD en BNR en ook internationale uitgevers zoals The New York Times, Wall Street Journal, The Economist. Heb je zelf een podcasttip die niet in de Listn podcastgids mag ontbreken? Meld deze dan aan op onze Contactpagina.

  1. Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

    Dat wil ik!
  2. Krijg wekelijks onze tips in je mail!

  3. Of kijk in onze podcastgids

    Naar de Podcastgids
  4. Luister in je favoriete podcast-app

Waarom Listn? 

De populariteit van podcasts heeft de laatste jaren een enorme vlucht genomen. Ruim 60% van Nederland luistert naar podcasts. Tegelijkertijd is het aanbod geëxplodeerd. Het wordt steeds lastiger om uit dat overweldigende aanbod podcasts een gerichte keuze te maken. Daarbij zien we dat steeds meer mensen, nu zo’n 66%, podcasts gebruikt om zich te verdiepen in een bepaald onderwerp. Dat vergroot de behoefte aan een goede gids. Zeker op het zakelijke vlak wil je een betrouwbare expert die je kan leiden naar de kwaliteit die je zoekt. Snel én effectief. Voorspelbaar én verrassend. Inspirerend, betrouwbaar en energiek. Dat is Listn: podcasts voor professionals. 

Listn is een initiatief van BNR en FD

Listn komt voort uit een samenwerking tussen BNR Nieuwsradio en Het Financieele Dagblad. BNR is de podcastpionier in Nederland. Dat leverde al een indrukwekkende en diverse reeks aan relevante en aansprekende podcasts op.

Het Financieele Dagblad staat al sinds jaar en dag voor kwaliteitsjournalistiek in het financieel-economische domein. In de krant, online en met podcasts. Met Listn bundelen we de kracht en kennis van de mensen achter beide merken.