Direct naar de content

AI schrijft podcasttip over AI

BNR

Een interessante podcast voor ondernemers die geïnteresseerd zijn in deep learning en kunstmatige intelligentie is “Deep Learning and Chat GPT kansen voor ondernemers”. In deze podcast wordt onder andere gesproken met Remy Gieling, die stelt dat deep learning op het punt staat van wat bedrijven ermee kunnen doen en meerdere boeken over dit onderwerp heeft geschreven. Hij zegt: “Deep learning staat aan de vooravond van wat bedrijven ermee kunnen. Het is de grootste technologische revolutie sinds het begin van het internet.”

In de podcast wordt ook besproken hoe kunstmatige intelligentie al lange tijd bestaat en hoe het wordt gebruikt in veel software-applicaties die we dagelijks gebruiken, zoals Google en het TikTok-algoritme. Ondanks dat we in het pioniersstadium van AI zijn, is het belangrijk om te benadrukken dat AI onderdeel is van heel veel software die we dagelijks gebruiken.

Voor ondernemers biedt deep learning interessante mogelijkheden. Zo wordt aanbevolen om te kijken naar de bredere mogelijkheden van deep learning en deze te verkennen om voor te blijven op concurrenten. Ondernemers in de taal- en marketingsector kunnen bijvoorbeeld profiteren door deep learning te integreren in hun werk. Het is ook belangrijk om te vermelden dat deze tekst is geschreven door een AI.

Hier vind je meer podcasttips over economie en technologie

Podcast titel: Werkprofessor | BNR

Aflevering titel: Kansen voor iedere ondernemer met Chat GPT

Meer podcast details

Aanbevolen door Vincent van Listn

Over de podcast

Werkprofessor | BNR

Kansen voor iedere ondernemer met Chat GPT

Aantal afleveringen:
137
Host:
Wendy van Ierschot
Publicatiedatum:
19/12/2022
Uitgever:
BNR
Taal:
Nederlands

Nieuwsgierig naar deze podcast?

Deel de tip via