Direct naar de content

Good cop/bad cop in de coalitie? | Tip Caroline van der Plas

NOS / EenVandaag

Ondanks de ogenschijnlijke rust in Den Haag zijn er nog genoeg hobbels te nemen voordat het kabinet met een gerust hart van het kerstreces kan genieten. Het draait deze week vooral om excuses, al dan niet gewenst en geloofd. En opeens hoor je termen als ‘iteratief’ en werd een ‘bestuurlijke maximumsnelheid geïntroduceerd. Het zijn constateringen van Joost Vullings en Xander van der Wulp, in hun podcast De Stemming.

BBB-Kamerlid Caroline van der Plas blijkt een trouw luisteraar van De Stemming van Vullings en Van der Wulp. Deze voorkeur deelt ze graag met de Listn-volger. “Elke vrijdag komt er een nieuwe aflevering uit en ik luister er heel graag naar. Zij duiden de politieke week, soms serieus maar ook met een kwinkslag en de nodige humor. Ze nemen iedereen weleens op de korrel, ook mij.”

Van der Plas krijgt via ‘De Stemming’ goed mee wat er zoal gaande is rond de Tweede Kamer, inclusief de kijk van Joost Vullings en Xander van der Wulp daarop. Een zeer welkomen ‘bijvangst’. Het Kamerwerk is immers al hectisch genoeg. “Als eenpitter in de Kamer krijg je niet altijd alles mee wat er in de Kamer gebeurt en daar helpt deze podcast goed bij.” Het schip van Staat is altijd van boven lek.

Podcast titel: De Stemming van Vullings en Van der Wulp

Aflevering titel: Stiekem voetbal kijken, een robuust stikstofplan en een applaus voor jezelf

Meer podcast details

Aanbevolen door Caroline van der Plas

Kamerlid BoerBurgerBeweging

Caroline van der Plas is Kamerlid voor de eenmansfractie van BoerBurgerBeweging (BBB). Eerder werkte ze onder meer voor uitgever Reed Business.

Over de podcast

De Stemming van Vullings en Van der Wulp

Stiekem voetbal kijken, een robuust stikstofplan en een applaus voor jezelf

Aantal afleveringen:
187
Host:
Joost Vullings en Xander van der Wulp
Publicatiedatum:
25/11/2022
Uitgever:
NOS / EenVandaag
Taal:
Nederlands

Nieuwsgierig naar deze podcast?

Deel de tip via