Direct naar de content

Tip Amber Brantsen | Zoeken naar succes of angst voor falen in de Formule 1

The High Performance Podcast

Viaplay-presentatrice Amber Brantsen tipte ons de ‘High Performance Podcast’ en in het bijzonder dit gesprek met McLaren Racing-ceo Zak Brown. “Het gaat meer over de zakelijke kant van de F1. Het is een persoonlijk gesprek met een heel innemende man over leiderschap en het reilen en zeilen van de racerij.”

Als je zijn naam spelt als Zack of Zac tijdens een sollicitatie, ben je bij Brown direct af. Niet omdat hij nou enorm veel waarde hecht aan de spelling van zijn naam, wel omdat je dan volgens Brown geen oog voor details hebt.

Grand Prix

Tijdens de Formule 1 in 2022 stuurt Brown tijdens iedere wedstrijd weer zijn team aan. Maar ook als je helemaal niks hebt met Formule 1, is deze aflevering absoluut het luisteren waard. Brown schijnt zijn licht op keuzes die jij tijdens je werk misschien ook wel tegenkomt. Moet je dat ene telefoontje tijdens de vakantie nou wel opnemen? Waar let je op bij het aannemen van nieuw personeel? En wat definieert succes?

Een inspirerende quote van Brown uit de aflevering: “Andere mensen de schuld geven lost niks op. Ik heb altijd het gevoel gehad dat je kritisch moet zijn op jezelf. Je bent alleen in control over hoe jij zelf met dingen omgaat. Je zal beter moeten worden om dingen te bereiken en als je je fouten niet kan toegeven, hoe kun je ze dan oplossen?”

Podcasttips

Ben je na deze tip van Viaplay’s Amber Brantsen nog niet uitgeluisterd naar podcasts over de wereld achter de Formule 1? Eerder tipten wij ook al de podcast The Dent over de zakelijke kant van het rondreizende Formule 1-circus.

Podcast titel: The High Performance Podcast

Aflevering titel: E139 - Zak Brown, McLaren CEO: How to make the big decisions in F1

Meer podcast details

Aanbevolen door Amber Brantsen

Presentatrice bij Viaplay

Amber Brantsen presenteert bij streamingdienst Viaplay de live-uitzendingen van de Formule 1. Hiervoor presenteerde zij het NOS Journaal.

Over de podcast

The High Performance Podcast

E139 - Zak Brown, McLaren CEO: How to make the big decisions in F1

Aantal afleveringen:
235
Host:
Jake Humphrey
Publicatiedatum:
25/08/2022
Uitgever:
The High Performance Podcast
Taal:
Engels

Nieuwsgierig naar deze podcast?

Deel de tip via