Direct naar de content

Tip Frits Huffnagel | Vullings en Van der Wulp gaan weer los

NOS / EenVandaag

De tweede Stemming van Vullings en Van der Wulp van het gloednieuwe politieke seizoen levert meteen een ultiem Scrabblewoord op: koopkrachtreparatiepakket (3x woordwaarde). De inflatieperikelen komen dan ook uitgebreid aan bod. Xander van der Wulp krijgt bij afwezigheid van Joost Vullings ondersteuning van Marleen de Rooy. Zij is ‘van de cijfertjes’ en komt met een sleuteltabel op de proppen.

Oud-VVD-politicus Frits Huffnagel verheugt zich wekelijks op de nieuwe Vullings en Van der Wulp. Het zomerreces was dan ook weer afzien. “Het is een heerlijke podcast, waarin ze vertellen wat er in politiek Den Haag gebeurt, inclusief achtergrondinformatie en duiding. Die twee zijn heel erg op elkaar ingespeeld, speels en een beetje competitief. En ze eindigen altijd met voorspellingen. ik vind het heel informatief en vermakelijk.”

Goed geïnformeerd vertellen Vullings, Van der Wulp – en af en toe dus Heleen de Rooy -over hun ervaringen in de Haagse wandelgangen, die ze zelf regelmatig platlopen. “Ze vertellen daar ook over. Je krijgt alle informatie van binnenuit, ze duiden wat er gebeurt. Dat is lang niet altijd alleen het feitelijke nieuws, maar ook ‘hoe het werkt’ in politiek Den Haag. En dat dan op een vrolijke en speelse manier.”

Podcast titel: De Stemming van Vullings en Van der Wulp

Aflevering titel: Positieve boeren, de sleuteltabel en een bijzondere fietstocht

Meer podcast details

Aanbevolen door Frits Huffnagel

Frits Huffnagel is voormalig VVD-wethouder citymarketing in Amsterdam en Den Haag. Hij is als ondernemer actief in communicatie, lobby en citymarketing. Ook is hij mede-oprichter van communicatiebureau Castro.

Over de podcast

De Stemming van Vullings en Van der Wulp

Positieve boeren, de sleuteltabel en een bijzondere fietstocht

Aantal afleveringen:
175
Host:
Joost Vullings en Xander van der Wulp
Publicatiedatum:
02/09/2022
Uitgever:
NOS / EenVandaag
Taal:
Nederlands

Nieuwsgierig naar deze podcast?

Deel de tip via