Direct naar de content

Tip Mireille van Ark | In de ban van een cybercharlatan

Tubantia

Nederland kent Rian van Rijbroek als ‘cybercharlatan’, die IT-miljonair Gerard Sanderink in haar macht weet te krijgen. Wie is deze Rian van Rijbroek, wat drijft haar en hoe is het mogelijk dat ze al zo lang haar gang kan gaan? In de podcast ‘In de ban van Rian’ zoekt Tubantia-journalist Angelique Kunst het antwoord op die vragen. Laat je meeslepen in deze speciale podcasttip van oud-BNR-hoofdredacteur Mireille van Ark!

In deze aflevering weet Rian van Rijbroek Sanderinks hart te veroveren en hoofd op hol te brengen. En als klap op de vuurpijl dringt ze zelfs door tot zijn computer. Sanderink verbreekt zijn relatie met Brigitte van Egten, gevolgd door een heftig juridisch gevecht. Terwijl de paniek binnen zijn bedrijven toeneemt, houdt Rian zich steeds meer gedeisd. Vanuit haar villa in Veghel bestuurt ze Sanderinks leven.

Informatief en verhalend

Hoe gaat dit verder? Mireille van Ark werd meteen gegrepen door de podcastserie, waarvan ze specifiek deze aflevering aanbeveelt. “De titel ‘In de Ban van Rian’ doet de naam eer aan: ik heb deze serie in één keer geluisterd. Informatief en verhalend, maar de serie legt vooral bloot hoe subtiel iemand te werk kan gaan en hoe alert je als ondernemer moet zijn. Je moet mensen dichtbij je altijd kritisch blijven bekijken om niet in de ban te raken van…”

Podcast titel: In de ban van Rian

Aflevering titel: 5. Verstopt in haar Veghelse villa

Meer podcast details

Aanbevolen door Mireille van Ark

Adjunct-hoofdredacteur RTL Nieuws

Mireille van Ark was de afgelopen jaren hoofdredacteur van BNR Nieuwsradio, waar ze sinds 2014 in verschillende functies werkte. Sinds 1 september is ze aan de slag als adjunct-hoofdredacteur bij het RTL Nieuws.

Over de podcast

In de ban van Rian

5. Verstopt in haar Veghelse villa

Aantal afleveringen:
6
Host:
Angelique Kunst
Publicatiedatum:
06/08/2022
Uitgever:
Tubantia
Taal:
Nederlands

Nieuwsgierig naar deze podcast?

Deel de tip via